NIEUWS VAN VOORVAART ADVOCATUUR

Lees hier ons laatste Nieuws

Audit Keurmerk Letselschade

Deze maand werd Voorvaart Advocaten vereerd met een bezoek van een afgevaardigde van de stichting Keurmerk Letselschade. Dit in het kader van een audit. Het kantoor, de werknemers en de gehele gang van zaken aan het Van Coothplein werden gedurende een groot deel van de dag van onder tot boven doorgelicht. En met resultaat: ook de komende periode prijkt het keurmerk op kantoorwebsite en briefpapier.

Wat is het Keurmerk Letselschade en wie krijgt het?

Het Keurmerk Letselschade is een kwaliteitskeurmerk dat verleend wordt door de gelijknamige onafhankelijke stichting. Het keurmerk wordt slechts verleend aan rechtshulpverleners die gespecialiseerd zijn in letselschadezaken. De aangesloten advocaten zijn tevens altijd lid bij de onafhankelijke beroepsvereniging voor letselschadeadvocaten, de LSA.

Om het keurmerk te mogen voeren en te behouden, worden aangesloten kantoren met enige regelmaat getoetst op het gebied van deskundigheid, onafhankelijkheid, communicatie en transparantie.

Voorvaart advocaten, een verstandige keuze in geval van letselschade

Zoals vermeld mag Voorvaart met trots ook de komende periode het Letselschade Keurmerk voeren. Een erkenning van het feit dat Voorvaart beschikt over experts op het gebied van letselschade. Experts op juridisch en vakinhoudelijke gebied, maar zeker ook experts op het gebied van het (h)erkennen van de belangen van de cliënt.

Wilt u nader geïnformeerd worden met betrekking tot letselschade? Neem dan contact op met Voorvaart Advocaten om te ervaren wat zij voor u kunnen betekenen.