Familierecht

ONZE RECHTSGEBIEDEN

ERFRECHT

Conflicten in de familiaire sfeer kunnen heftige emoties met zich meebrengen. Ook financieel kan een familierechtelijke kwestie, zoals een echtscheiding, voor u ingrijpend zijn.

Bij Voorvaart Advocatuur hebben wij begrip voor het grote gewicht dat een dergelijk conflict emotioneel (en financieel) voor u heeft. Een jaren slepend proces in familierechtelijke betrekkingen (een vechtscheiding) is niet iets waar u (en de kinderen) op zit(ten) te wachten. Mediation kan dan uitkomst bieden. Voorvaart Advocatuur heeft op het gebied van mediation/conflictbemiddeling expertise in huis. Wij beschikken over ervaren en gespecialiseerde advocaten die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland (MfN) en daarnaast lid zijn van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Ook in het geval dat uw conflict ongeschikt blijkt voor mediation, bent u bij Voorvaart Advocatuur aan het juiste adres. Als het niet anders kan gaan we een procedure niet uit de weg indien dit in uw geval nodig is om het beoogde resultaat binnen te halen: “vriendelijk waar mogelijk, no nonsense waar vereist”

 

VOORVAART ADVOCATUUR STAAT VOOR U KLAAR

Het personen- en familierecht (Boek 1 BW) is het onderdeel van het privaatrecht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken daarmee verbonden (verdeling huwelijksgoederengemeenschap, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, opstellen convenanten, ouderschapsplannen, enz).

Wanneer u uw dossier aan ons toevertrouwd, zoeken wij samen met u een passende oplossing voor uw probleem. Dit kan variëren van mediation bij een echtscheiding en het opstellen van een ouderschapsplan en convenant tot het voeren van een procedure over de verdeling van een huwelijksgoederengemeenschap. Wat uw probleem ook is, de advocaat van Voorvaart staan voor u klaar. Gedreven door het streven naar een prima resultaat en betrokken bij u als persoon en cliënt.

 

WERKWIJZE

Bij Voorvaart Advocatuur staat u als cliënt centraal. Moderne, begrijpelijke en toegankelijke communicatie is hierbij het uitgangspunt. Soms kan er sprake zijn van een echte team-effort (meerdere advocaten en/of andere specialisten) om het doel te bereiken. Overleg, mediation of het voeren van een procedure? Uw belangen staan bij ons voorop en zijn veilig.

 

MEER INFORMATIE / CONTACT

Zit u met een probleem van familierechtelijk aard en vraagt u zich af wat Voorvaart Advocatuur voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

U kunt ook altijd bij ons binnenlopen tijdens het inloopspreekuur. Dit gratis spreekuur vindt iedere woensdagavond plaats van 18:30 tot 20:00 bij kantoor Breda. Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur te komen kunt u altijd een afspraak maken buiten het spreekuur om.

AANMELDEN INLOOPSPREEKUUR

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u bij kantoor Breda vrijblijvend binnenlopen. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Wij vragen u wel vooraf even te laten weten dat u komt. Lees meer.