Familierecht

ONZE RECHTSGEBIEDEN

ERFRECHT

Conflicten in de familiaire sfeer kunnen heftige emoties met zich meebrengen. Ook financieel kan een familierechtelijke kwestie, zoals een echtscheiding, voor u ingrijpend zijn.

Bij Voorvaart Advocatuur hebben wij begrip voor het grote gewicht dat een dergelijk conflict emotioneel (en financieel) voor u heeft. Een jaren slepend proces in familierechtelijke betrekkingen (een vechtscheiding) is niet iets waar u (en de kinderen) op zit(ten) te wachten. Mediation kan dan uitkomst bieden. Voorvaart Advocatuur heeft op het gebied van mediation/conflictbemiddeling expertise in huis. Wij beschikken over ervaren en gespecialiseerde advocaten die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland (MfN) en daarnaast lid zijn van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Ook in het geval dat uw conflict ongeschikt blijkt voor mediation, bent u bij Voorvaart Advocatuur aan het juiste adres. Als het niet anders kan gaan we een procedure niet uit de weg indien dit in uw geval nodig is om het beoogde resultaat binnen te halen: “vriendelijk waar mogelijk, no nonsense waar vereist”

VOORVAART ADVOCATUUR STAAT VOOR U KLAAR

Het personen- en familierecht (Boek 1 BW) is het onderdeel van het privaatrecht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken daarmee verbonden (verdeling huwelijksgoederengemeenschap, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, opstellen convenanten, ouderschapsplannen, enz).

Wanneer u uw dossier aan ons toevertrouwd, zoeken wij samen met u een passende oplossing voor uw probleem. Dit kan variëren van mediation bij een echtscheiding en het opstellen van een ouderschapsplan en convenant tot het voeren van een procedure over de verdeling van een huwelijksgoederengemeenschap. Wat uw probleem ook is, de advocaat van Voorvaart staan voor u klaar. Gedreven door het streven naar een prima resultaat en betrokken bij u als persoon en cliënt.

WERKWIJZE

Bij Voorvaart Advocatuur staat u als cliënt centraal. Moderne, begrijpelijke en toegankelijke communicatie is hierbij het uitgangspunt. Soms kan er sprake zijn van een echte team-effort (meerdere advocaten en/of andere specialisten) om het doel te bereiken. Overleg, mediation of het voeren van een procedure? Uw belangen staan bij ons voorop en zijn veilig.

MEER INFORMATIE / CONTACT

Zit u met een probleem van familierechtelijk aard en vraagt u zich af wat Voorvaart Advocatuur voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Wat klanten van ons vinden

G Pinksteren
G Pinksteren
2022-10-01
Prettige ervaring. Er word lang de tijd genomen voor je Zowel telefonisch als op kantoor. Alles word duidelijk uitgelegd en ze zijn allebij erg begripvol maar geven ook reëel advies met zich op een zaak.
Marjon van Oorschot
Marjon van Oorschot
2022-07-20
Dhr. Voorvaart is een prettige rustige man die je goed begeleid door het hele proces. Fijn dat hij werkt met een inloopspreekuur voor het 1e gesprek, zodat ik snel bij hem langs kon komen.
Alain Gremaux
Alain Gremaux
2022-02-24
Zeer vriendelijk, empatisch en doelgericht. Snel resultaat
Marjan van verre
Marjan van verre
2021-09-04
Bedankt voor het bijstaan. Met uw kennis maar zeker ook als persoon.
Sharona Van iersel
Sharona Van iersel
2021-03-05
Snelle, goede en nette afhandeling Goede communicatie
Maurice Moret
Maurice Moret
2020-05-09
Mr Voorvaart heeft mij erg goed geholpen tijdens mijn echtscheiding. Ik kon terecht voor al mijn vragen en binnen een paar maanden was alles geregeld. Goed bereikbaar en reageert snel.
Josephine Munjiru
Josephine Munjiru
2020-02-10
Very helpful and polite

AANMELDEN ADVIESGESPREK

Wilt u in contact komen met ons? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.