Letselschade en aansprakelijkheid

ONZE RECHTSGEBIEDEN

LETSELSCHADE EN AANSPRAKELIJKHEID

U loopt letselschade op ten gevolge van een ongeval. Dit soort schade is niet alleen financieel, maar ook emotioneel ingrijpend.

Bij Voorvaart Advocatuur begrijpen wij dit. Onze advocaat is betrokken bij uw problemen. Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van letselschade: Voorvaart heeft advocaten in dienst die zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is de vereniging in Nederland voor advocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade. Ook beschikken wij over het Keurmerk Letselschade.


VOORVAART ADVOCATUUR STAAT VOOR U KLAAR

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een medische fout of door een andere oorzaak? Deze schade kan uiteenlopen van medische kosten en inkomensschade tot kosten voor huishoudelijke hulp of aanpassing van uw woning. Indien een ander aansprakelijk is voor uw schade heeft u recht op een passende schadevergoeding voor nu en de toekomst.

Wij zullen met u bekijken wie verantwoordelijk is voor uw schade en deze persoon/ personen zo mogelijk aansprakelijk stellen. Mocht aansprakelijkheid niet worden erkend, dan kan desgewenst daarover een procedure bij de rechter worden gevoerd om te proberen alsnog een vergoeding voor de door u geleden schade te krijgen. Voorvaart Advocatuur staat u met raad en daad bij.


WERKWIJZE

Bij Voorvaart Advocatuur staat u als cliënt centraal. Onze advocaat zoekt samen met u naar de oplossing die het beste bij u past. Moderne, begrijpelijke en toegankelijke communicatie is hierbij het uitgangspunt. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten die samen de strijd voeren om te verkrijgen waar u recht op heeft.

Kortom: Voorvaart Advocatuur helpt u bij de afwikkeling van uw letselschade zodat u de tijd heeft om u te richten op uw herstel.


MEER INFORMATIE / CONTACT

Heeft u letselschade opgelopen en vraagt u zich af wat Voorvaart voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

U kunt ook altijd bij ons binnenlopen tijdens het inloopspreekuur. Dit gratis spreekuur vindt iedere woensdagavond plaats van 18:30 tot 20:00 bij kantoor Breda. Indien u niet in staat bent naar het inloopspreekuur te komen kunt u altijd een afspraak maken buiten het spreekuur om.

AANMELDEN INLOOPSPREEKUUR

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u bij kantoor Breda vrijblijvend binnenlopen. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Wij vragen u wel vooraf even te laten weten dat u komt. Lees meer.