ONZE RECHTSGEBIEDEN

Letselschade advocaat in Breda

U loopt letselschade op ten gevolge van een ongeval. Dit soort schade is niet alleen financieel, maar ook emotioneel ingrijpend. Bij Voorvaart Advocatuur begrijpen wij dit. Onze advocaat uit Breda is gespecialiseerd in letselschade en zeer nauw betrokken bij uw problemen. Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van letselschade: Voorvaart heeft advocaten in dienst die zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is de vereniging in Nederland voor advocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade. Ook beschikken wij over het Keurmerk Letselschade.

VOORVAART ADVOCATUUR STAAT VOOR U KLAAR

Heeft u letsel opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een medische fout of door een andere oorzaak? Deze schade kan uiteenlopen van medische kosten en inkomensschade tot kosten voor huishoudelijke hulp of aanpassing van uw woning. Indien een ander aansprakelijk is voor uw schade heeft u recht op een passende schadevergoeding voor nu en de toekomst.

Wij zullen met u bekijken wie verantwoordelijk is voor uw schade en deze persoon/ personen zo mogelijk aansprakelijk stellen. Mocht aansprakelijkheid niet worden erkend, dan kan desgewenst daarover een procedure bij de rechter worden gevoerd om te proberen alsnog een vergoeding voor de door u geleden schade te krijgen. Voorvaart Advocatuur staat u met raad en daad bij.

WERKWIJZE

Bij Voorvaart Advocatuur staat u als cliënt centraal. Onze advocaat zoekt samen met u naar de oplossing die het beste bij u past. Moderne, begrijpelijke en toegankelijke communicatie is hierbij het uitgangspunt. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten die samen de strijd voeren om te verkrijgen waar u recht op heeft.

Kortom: Voorvaart Advocatuur helpt u bij de afwikkeling van uw letselschade zodat u de tijd heeft om u te richten op uw herstel.

MEER INFORMATIE / CONTACT

Heeft u letselschade opgelopen en vraagt u zich af wat Voorvaart voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

Wat klanten van ons vinden

G Pinksteren
G Pinksteren
2022-10-01
Prettige ervaring. Er word lang de tijd genomen voor je Zowel telefonisch als op kantoor. Alles word duidelijk uitgelegd en ze zijn allebij erg begripvol maar geven ook reëel advies met zich op een zaak.
Marjon van Oorschot
Marjon van Oorschot
2022-07-20
Dhr. Voorvaart is een prettige rustige man die je goed begeleid door het hele proces. Fijn dat hij werkt met een inloopspreekuur voor het 1e gesprek, zodat ik snel bij hem langs kon komen.
Alain Gremaux
Alain Gremaux
2022-02-24
Zeer vriendelijk, empatisch en doelgericht. Snel resultaat
Marjan van verre
Marjan van verre
2021-09-04
Bedankt voor het bijstaan. Met uw kennis maar zeker ook als persoon.
Sharona Van iersel
Sharona Van iersel
2021-03-05
Snelle, goede en nette afhandeling Goede communicatie
Maurice Moret
Maurice Moret
2020-05-09
Mr Voorvaart heeft mij erg goed geholpen tijdens mijn echtscheiding. Ik kon terecht voor al mijn vragen en binnen een paar maanden was alles geregeld. Goed bereikbaar en reageert snel.
Josephine Munjiru
Josephine Munjiru
2020-02-10
Very helpful and polite

AANMELDEN ADVIESGESPREK

Wilt u in contact komen met ons? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.