ONZE RECHTSGEBIEDEN

MEDIATOR IN BREDA

Indien u betrokken raakt in een (juridisch) conflict kunnen de emoties hoog oplopen. Een stap naar de rechter lijkt dan onvermijdelijk. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. In veel gevallen kan een mediator in Breda uitkomst bieden.

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling. Een mediator gaat samen met u en de andere partij op zoek naar een oplossing voor een probleem. De resultaten zijn aanvaardbaar voor beide partijen omdat u allebei meepraat over het eindresultaat. De mediator is onafhankelijk en onpartijdig. Mediation werkt voor beide partijen, levert vaak snel resultaat op en is goedkoper en minder ingrijpend dan een gang naar de rechter. Bovendien hebben partijen zelf een groot aandeel in het resultaat. Dat voelt goed en dat is meestal beter dan de beslissing van een rechter.

Traditioneel wordt mediation veel toegepast in familierechtelijke zaken. Het kan ook van toegevoegde waarde zijn bij problemen van andere aard, zoals bij een conflict tussen een werkgever en een werknemer. Ook afwikkeling van nalatenschappen zijn vaak gebaat bij heldere mediation. Vaak komt het hele (soms confronterende) verleden naar boven als vader of moeder overlijdt.

VOORVAART ADVOCATUUR STAAT VOOR U KLAAR

Voorvaart Advocatuur heeft op het gebied van mediation/conflictbemiddeling stevige expertise in huis. Wij beschikken over ervaren en gespecialiseerde advocaten die zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediators federatie Nederland (MfN).

WERKWIJZE

Onze advocaten en mediators zoeken naar een oplossing voor uw problemen die voor beide partijen aanvaardbaar is. Hierbij zijn aandacht, betrokkenheid en open, heldere communicatie het uitgangspunt. De belangen van partijen staan altijd centraal.

Benieuwd geworden wat andere mensen van onze werkwijze vinden? Bekijk dan zeker eens onze recensies op Trustoo.

MEER INFORMATIE / CONTACT

Bent u betrokken bij een conflict en vraagt u zich af of mediation uitkomst kan bieden in uw geschil? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Wat klanten van ons vinden

G Pinksteren
G Pinksteren
2022-10-01
Prettige ervaring. Er word lang de tijd genomen voor je Zowel telefonisch als op kantoor. Alles word duidelijk uitgelegd en ze zijn allebij erg begripvol maar geven ook reëel advies met zich op een zaak.
Marjon van Oorschot
Marjon van Oorschot
2022-07-20
Dhr. Voorvaart is een prettige rustige man die je goed begeleid door het hele proces. Fijn dat hij werkt met een inloopspreekuur voor het 1e gesprek, zodat ik snel bij hem langs kon komen.
Alain Gremaux
Alain Gremaux
2022-02-24
Zeer vriendelijk, empatisch en doelgericht. Snel resultaat
Marjan van verre
Marjan van verre
2021-09-04
Bedankt voor het bijstaan. Met uw kennis maar zeker ook als persoon.
Sharona Van iersel
Sharona Van iersel
2021-03-05
Snelle, goede en nette afhandeling Goede communicatie
Maurice Moret
Maurice Moret
2020-05-09
Mr Voorvaart heeft mij erg goed geholpen tijdens mijn echtscheiding. Ik kon terecht voor al mijn vragen en binnen een paar maanden was alles geregeld. Goed bereikbaar en reageert snel.
Josephine Munjiru
Josephine Munjiru
2020-02-10
Very helpful and polite

AANMELDEN ADVIESGESPREK

Wilt u in contact komen met ons? Vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.