Mr. Ruud Voorvaart

(LSA, VFAS, MfN)

DE PERSOON ACHTER DE ADVOCAAT

Actief in het Bredase carnaval en bestuurslid van de BCV. Houdt van lezen en cinema en loopt met enige regelmaat halve marathons om in vorm te blijven. Liep reeds twee hele.


ZIJN KWALITEITEN

Opgegroeid in en rondom Amsterdam en daar ook gestudeerd, fiscaal-juridische studierichting. Afgestudeerd in London op thema Anglo-Amerikaans recht. Gewerkt in Brussel als fiscaal adviseur bij KPMG en bij de Europese Unie, directoraat indirecte belastingen. Daarna (fiscaal) advocaat in Breda, met als specialisaties familierecht (vFAS) en letselschade (LSA). 95% van alle letselschadezaken wordt geschikt, de rest uitgeprocedeerd. Is daarnaast mediator (MfN) en treedt als zodanig vaak op, onder meer in echtscheidingen en erfrechtkwesties. Krijgt soms mediationzaken doorgestuurd door rechtbank of gerechtshof om te regelen. Is een doorzetter, pragmatisch en sluit veel zaken positief af voor zijn cliënten. Was voorzitter van Interlegal gedurende een aantal jaren. Spreekt (en schrijft) zonder problemen Engels, Frans, Duits.

Mr. Voorvaart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Letselschaderecht, Personen- en Familierecht en Erfrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten ten minste tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u bij kantoor Breda vrijblijvend binnenlopen. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Wij vragen u wel vooraf even te laten weten dat u komt. Lees meer.