Publicaties

Lees hier onze laatste Publicaties

PUBLICATIES

20-02-2014

Seminar ‘Professioneel omgaan met lastige lieden’

Belangrijke rechtsgebieden op dit kantoor zijn onder meer arbeidsrecht, letselschade, personen- en familierecht en erfrecht. In die vakgebieden wordt regelmatig gebruik gemaakt van mediation, vaak een doeltreffende en betaalbare manier om conflicten op te lossen.

Op 12 maart as presenteert Voorvaart Adocaten in samenwerking met Zenon Mediation en Pinstripes Business Controlling een seminar over het onderwerp “Professioneel omgaan met lastige lieden”.

De docent is drs. Maarten Kouwenhoven, een psycholoog-psychotherapeut die nascholing verzorgt voor artsen, juristen, accountants en leidinggevenden.

Als u belangstelling heeft voor de seminar kunt u dat aangeven via onze website. Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar voor deelnemers.

15-04-2014

Publicatie ‘Working in a law firm under 40 in Holland’

Handout gepresenteerd op de Interlegal Meeting, mei 2014 Barcelona.

Download de handout hier.

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u bij kantoor Breda vrijblijvend binnenlopen. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Wij vragen u wel vooraf even te laten weten dat u komt. Lees meer.