INTERLEGAL

WHEREVER YOUR BUSINESS TAKES YOU

Interlegal is één van de oudste legal networks die er bestaan. Er zijn meer dan 30 members over de hele wereld die allemaal goede onderlinge contacten hebben en zaken aan elkaar doorverwijzen. Zo kunnen wij u in het buitenland bedienen door ofwel een buitenlandse advocaat voor u in te schakelen die ons bijstaat met raad en daad, ofwel u en uw zaak door te verwijzen.

Interlegal organiseert twee maal per jaar bijeenkomsten waar de leden elkaar ontmoeten. Niet alleen interessant, ook nuttig en leerzaam. Ruud Voorvaart is enige tijd voorzitter geweest van het netwerk en wij kunnen ons beroepen op zeer goede contacten waar u van kunt profiteren. Zie ook: interlegal.org

Ruud Voorvaart bezoekt ieder jaar bijeenkomsten van de Anwaltsverein in Keulen en Berlijn. Ook hebben we traditioneel veel contacten in België (Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent) die we goed onderhouden. Daar komen regelmatig mooie zaken uit voort.

Download Handouts

The state of Holland
Presented in Prague May 2012, Interlegal meeting

Working in a law firm under 40 in Holland
Presented in Barcelona May 2014, Interlegal meeting

ONZE MENSEN

mr. Ruud Voorvaart
LSA, vFAS, MfN

OP ZOEK NAAR SAMENWERKING

Voorvaart Advocatuur is altijd op zoek naar advocaten die (al of niet zelfstandig) onze praktijk willen versterken. Neem vrijblijvend contact op met Ruud Voorvaart

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur kunt u bij kantoor Breda vrijblijvend binnenlopen. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Wij vragen u wel vooraf even te laten weten dat u komt. Lees meer.